ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΟΣ


PIPERCROSS
Η Pipercross, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία. Μέσα από την πολυετή εμπειρία επιτυγχάνεται η υψηλότερη ποιότητα την οποία περνάμε σε εσάς μέσα από περισσότερη δύναμη, ροπή, οικονομία καυσίμου και την απόκριση στο γκάζι.
Γιατί να εγκατασταθεί μια λιγότερο ποιοτική μάρκα φίλτρων η οποία έχει εμπειρία μόνο στο δρόμο, όταν μπορείτε να έχετε αποδεδειγμένη στην πίστα ποιότητα;


Tεχνολογία πολλαπλών στρωμάτων αφρού για τα φίλτρα αέρα της, σε αντίθεση με τα βαμβακερά ή χάρτινα. Γιατί;
Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό της, η Pipercross έχει υιοθετήσει την τεχνολογία πολλαπλών στρωμάτων αφρού για τα φίλτρα αέρα της, σε αντίθεση με τα βαμβακερά ή χάρτινα. Γιατί;
Επειδή ο αφρός έχει μια μεγαλύτερη χωρητικότητα για φιλτράρισμα δίπλα στο βαμβάκι ή το χαρτί.
Όσον αφορά την οδήγηση, αυτό σημαίνει ότι ένα φίλτρο Pipercross θα έχει ισχυρότερη ροη του αέρα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και θα διατηρήσει τη μέγιστη απόδοση του οχήματος συγκριτικά με βαμβάκι ή χαρτί. Αντίθετα τα βαμβακερά ή χάρτινα φίλτρα αρχίζουν να περιορίζουν τη ροή του αέρα, λόγω του ότι είναι αραιά τεντωμένα πάνω από ένα συρμάτινο πλαίσιο σχήματος V, το Pipercross με την τεχνολογία πολλαπλών συρμάτων θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο του.


Οι χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης και μεγάλη διάρκεια ζωής ενός φίλτρου Pipercross προέρχονται από το ειδικό αφρό σε τριπλό στρώμα που χρησιμοποιείται σε όλα τα φίλτρα Pipercross. Το εξωτερικό στρώμα είναι χονδροειδής αφρός σχεδιασμένος για να παγιδεύει μεγαλύτερα σωματίδια, το μεσαίο στρώμα είναι αφρός μέτριου πάχους σχεδιασμένος για να παγιδεύει τα περισσότερα σωματίδια και ο εσωτερικός πυρήνας είναι λεπτός αφρός που θα παγιδεύσει το υπόλοιπο των σωματιδίων.
Ο σχεδιασμός τριπλών στρωμάτων αφρού εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό επίπεδο προστασίας του κινητήρα σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων
Update Εγκεφάλου
Υγραέριο
Ξεθάμπωμα Φαναριών
Επισκευές Κινητήρων & Κινητήρων Diesel
Σασμάν
Καθαρισμός
Ογκομετρήσεις
Beck
Service Air Condition
Διάγνωση
Επισκευές Βλαβών

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Κωνσταντίνου Αθανάτου 32
Τ.Κ. 16561
Ανω Γλυφάδα
τηλ: 210 9611939
fax: 210 9625282
κιν: 694 0457488
e-mail: christos_toskas@hotmail.com